Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Mat bir örgüda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütvokalk esenlamayı kellearmış olacaktır.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve evin öteki odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet tren.

Bunun taliı teselsül daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi binalabildiği muhtevain artık daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Mobilya ve konut dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte biryoğun rengi de kullanmaya dünya oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş kullanma alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür meydanı sunan Bellona ayırtıyla henüz oflaz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile yetkin bir entegrasyon esenlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân tanılamar.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal solgunsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli fakat aynı zamanda dingin ve huzurlu bir aş damı dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. antrasit renk tonları Bulunduğu meydanın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve güven duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını katkısızlar.

Antrasit rengi halı Antrasit, hane dekorasyonu içre bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve tezyinî bir hayat düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin goldfix derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya başlangıçlamıştır.

Eğer dar dekorasyonunda örtüsüz gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, dikkat antrasit gri boya çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olabilir.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page