antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğalışveriştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında yan kırmızıır.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler aracılığı ile yeşile harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir hane dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane neticelar elde etmenizi sağlayacak temelı omurga ipuçları:

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek yalnız aynı zamanda dingin ve gailesiz bir aşhane dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla müşterek sıklıkla dekore edildi. Zarafetli lakin abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağcıl bir alan tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı goldfix olacaktır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son antrasit duvar boyas yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya saksılamıştır.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, aile kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkatız kucakin üste taraf yoklamak zorunda kalmazsınız.

Banyo içinde mücella bir yapı veya dizayna destur verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri goldfix renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page